Ta dogodek je potekel
VHF gmdss radiska postaja

Webinar tečaj za VHF GMDSS 21.12. 2023 (18h – 21h)

Začetek
21/12/2023
Konec
21/12/2023
Time
18:00 - 21:00
Naslov
Slovenija   View map

97.00

Izpit za VHF GMDSS, mora imeti vsaj ena oseba na čolnu, na katerem je radijska postaja VHF GMDSS. Izpit za VHF GMDSS je obvezen za najem čolna, saj večina čolnov opremljena z radijsko postajo VHF GMDSS. Oseba, ki želi upravljati čoln z radijsko postajo, ki omogoča selektivni klic, mora z izpitom pridobiti potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS postajo. Potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS dobi lahko le oseba, ki je dopolnila 16 let. 

Šifra: VHF-21-12-2023 Kategorija:

Do tečaja

Urnik

Urnik

18:00 - 18:30 Osnove radiotelefonije

18:30 - 19:00 Funkcije DSC enote

19:00 - 19:10 Pavza

19:10 - 20:00 Uporabo VHF kanalov

20:00 - 20:30 Uporabo VHF GMDSS radijske postaje

Podrobnosti dogodka

IZPIT ZA VHF

Zaradi razmer smo izvajanje tečajev za izpit za VHF GMDSS radijsko postajo prenesli iz učnih klopi na tečaje preko spletnega webinarja. S tem z vso skrbnostjo spremljamo in upoštevamo navodila NIJZ( Nacionalnega inštituta za javno zdravje) v zvezi s preprečevanjem širjenje korona virusa.

Hkrati pa vam prihranimo dragoceni čas in tudi denar, ki bi ga sicer porabili za vožnjo na in iz tečaja.

Uspešnost naših tečajnikov pri opravljanju izpita se je znatno izboljšala, saj je prenos znanja dosti bolj kvaliteteten, po pošti vam pošljemo vso učno gradivo potrebno za uspešno opravljanje izpita, hkrati pa imate sedaj poleg spremljanja tečaja preko spleta vsi tečajniki sedaj 6 tedenski dostop spletne učilnice, VHF GMDSS simulatorja, video vsebin in primerov izpitnih vprašanj.

Webinar tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo obsega 4 šolske ure (1 dna) spremljate ga lahko od koder koli in je v skladu z pravilnikom Uprave RS za pomorstvo. N anjem boste pridobili vsa potrebna znanja za uspešno opravljanje izpita. Prav tako pa boste imeli kasneje možnost vso to znanje s pomočjo spletne učilnice ponavljati še naslednje 4 tedne kar pri navadnih tečajih ni bilo mogoče!

Priporočamo vsem, ki si že dlej časa želite pridobiti izpit za rokovanje z VHF GMDSS radijsko postajo, a vam do sedaj čas ni dopuščal, ali pa so za vas tečaji organizerani v pre oddaljenih krajih.

Ne odlašajte prijavite se zdaj, in si zagotovite garancijo na uspešnost, v kolikor izpita ne opravite vam v celoti vrnemo kupnino.

Tečaj zavzema:

  • Osnove radiotelefonije
  • Opravljanje z VHF GMDSS opremo
  • Pravila o radijski službi

Po pošti dobite:

  • Napreden učbenik za VHF

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.