fbpx

Poseidon navtika

Začetek

Začetek

»Začelo se je pred več kot 15 leti, ko je fantek za svoj 10. rojstni dan od strica dobil vabilo na jadranje. Od tedaj, se je marsikaj spremenilo, a ljubezen do navtike ostaja nespremenjena.«

Od plavalca do jadralca

Od plavalca do jadralca

V želji po deljenju našega znanja in ustvarjanju prekaljenih pomorščakov, smo že pred leti ustanovili navtično šolo. Naš program ``OD PLAVALCA DO JADRALCA`` pomaga vsem željnim polnoletnim osebam pridobiti vso potrebno znanje za ``Izpit za voditelja čolna do 24m``.

Cilj

Cilj

Naš CILJ je pomagati ne le pridobiti znanje za uspešno opravljen izpit, temveč tudi ozaveščati mlade o mornarskih veščinah in varni plovbi. V želji, da bo vsak naš tečajnik, zmožen sam samozavestno prevzeti odgovornost in zapluti novim dogodivščinam naproti pa naj bo to ali vodni skuter ali jadrnica.

Vizija

Vizija

Ko govorimo o VIZIJI je naša zelo preprosta. Vsi, ki že imate izkušnje z morjem in vremenom se zavedate, razumete koliko znanja in preudarnosti zahteva plovba. Osnovno znanje ni dovolj, pomembne so tudi izkušnje. Zato pri Poseidon Navtiki strmimo k spodbujanju začetnikov, da preudarno in samozavestno stopajo na svojo »mornarsko pot« in si pred samostojno plovbo pridobijo čim več izkušenj.

Tečaji

Tečaji

Marsikomu se zdi pot »od plavalca do jadralca« nedosegljiva. Vendar ni! Veseli nas, ko se opogumijo tudi tisti, ki več let po tiho sanjarijo o svoji mornarski poti. Torej, prvi korak je prijava na tečaj. Vsem našim preteklim tečajnikom pa želimo predvsem, naj bo morje mirno in veter ugoden!

Naši podatki

  • ZAVOD ZNI
  • Dolgi naziv PRS: ZAVOD ZA NAVTIČNO IZOBRAŽEVANJE
  • Trg komadanta Staneta 9, 1000 LJUBLJANA
  • davčna št.: SI46147772
  • matična št.: 8501491000
  • IBAN: SI56 1010 0005 7974 373
  • Banka Intesa Sanpaolo d.d.
Pokličite nas
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Več o piškotkih

Potrjujem
Zavračam
Privacy Policy