fbpx

Poseidon navtika

Splošni pogoji uporabe partnerskega (affiliate) programa Poseidon navtika

Za pridružitev partnerskemu (affiliate) programu Poseidon navtika se je potrebno strinjati s pogoji uporabe partnerskega programa, s katerim upravlja Zavod za navtično izobraževanje. Z registracijo v partnerski program se smatra, da ste te pogoje razumeli in sprejeli.

1. Kdo se nam lahko pridruži?

V naš partnerski program se lahko pridružijo vse pravne in polnoletne fizične osebe, ki bodo pri registraciji navedle pravilne podatke. V primeru, da pravna ali fizična oseba navede nepopolne ali napačne podatke, si pridržujemo pravico do blokade partnerskega računa in zaslužka. Prav tako si zadržujemo pravico, da po lastni presoji zavrnemo sodelovanje s komerkoli. Partnerji ne smejo odpreti več kot en (1) račun. Uporabniški račun ni prenosljiv na 3. osebo.

2. Partnerji se zavezujejo, da:

 1. Promocijski material in vsa vsebina na strani ne bo kršila avtorskih ali licenčnih pravic.
 2. Bodo poskrbeli za pravilno delovanje vseh partnerskih povezav.Zavod za navtično izobraževanje ni dolžan preverjati pravilno delovanje povezav in obveščati partnerjev o nedelujočih povezavah. Prav tako ni odgovoren za morebitne izgubljene provizije zaradi nepravilnega delovanja povezav.
 3. Da bodo vse objave in promocijski material objavljen v skladu s pravilnikom partnerskega programa Poseidon navtike. Upravitelj partnerskega programa lahko po lastni presoji obvesti partnerja o kršitvi in zahteva odpravo kršitev. Ob večkratni kršitvi se lahko račun partnerja tudi zablokira.
 4. Da bodo objavljali partnerske povezave le na straneh v njihovi lasti in straneh za katere imajo dovoljenje za upravljanje.
 5. Da bodo priporočali oz. delili povezave 3. osebam (provizija od vaših lastnih nakupov se ne upošteva).

3. Partnerji se zavezujejo, da ne bodo:

 1. Objavljali partnerskih povezav in ostalega promocijskega materiala na straneh z nezakonito, rasistično, sovražno in ostalo vsebino, ki lahko škodi ugledu spletne strani Poseidon navtika. Upravljavec partnerskega programa si pridržuje pravico za prepoved objavljanje partnerskih povezav na straneh po lastni presoji.
 2. Partner se zavezuje, da ne bo v nobeni obliki zavajal obiskovalce o njegovi povezavi s spletno stranjo Poseidon navtika in se izdajal za uradnega zastopnika.
 3. Da ne bodo navajali neresnične in nepreverjene trditve o produktih, ki jih prodaja Poseidon navtika.
 4. Promovirali produkte preko elektronske pošte (mailing liste) osebam, od katerih niso dobili dovoljenja za pošiljanje komercialnih sporočil. V primeru pošiljanja nezaželene elektronske pošte, se partnerju nemudoma blokira račun.

4. Izplačila

Izplačila se izvedejo po zahtevi za nakazilo oz. dvigom provizije, vendar le v primeru da je partner dosegel višino minimalnega izplačila (50 €). Zasluženega denarja ne izgubite, ampak se hrani, četudi v enem mesecu ne zaslužite 50 €. 

Znesek dogovorjene provizije se obračuna od vrednosti naročenega izdelka (brez DDV) in ne velja za poštnino. Do provizije ste upravičeni samo pri uspešno zaključenih prodajah. Neprevzete pošiljke in vrnjeni paketi se ne štejejo za uspešno zaključene prodaje. Provizija od vaših lastnih nakupov se ne upošteva. 

Če imate s.p. ali podjetje, vam bomo plačali po izstavljenem računu. Če ste fizična oseba se lahko ustvarjen zaslužek izplača na tri načine:

 • Prvi način je, da lahko zasluženo provizijo izkoristite kot popust oz vrednostni bon za katerekoli izdelke iz naše ponudbe na www.poseidon-navtika.si
 • Drugi način je, da vam zasluženo provizijo nakažemo preko študentskega servisa. V tem primeru zaslužena provizija predstavlja bruto-bruto znesek nakazila preko študentske napotnice.  

Znesek vam bomo nakazali na vaš TRR, po prejemu zahtevka za izplačilo in poslani podlagi za izplačilo (račun). 

5. Prekinitev sodelovanja

V primeru, da partner krši pravila uporabe, se lahko sodelovanje s partnerskim programom Poseidon navtika nemudoma prekine. Če lastnik ali upravitelj partnerskega programa presodi, da sodelovanje s partnerjem kakorkoli škodi Poseidon navtiki si pridržuje pravico do prekinitve sodelovanja.

Partner lahko prekine sodelovanje tudi sam. O tem lahko obvesti upravitelja partnerskega programa preko elektronske pošte info@poseidon-navtika.si  Zaprtje računa bo opravljeno najpozneje v 5 delavnih dneh.

V primeru prekinitve sodelovanja, bo Zavod za navtično izobraževanje poravnal svoje obveznosti do partnerja najkasneje v šestdesetih (60) dneh po prekinitvi sodelovanja. Zavod za navtično izobraževanje v nobenem primeru ni dolžan poravnati zneskov nižjih od 50 €.

6. Splošno

Vsi sodelujoči se strinjajo, da Zavod za navtično izobraževanje ne odgovarja za nobene propadle investicije ali projekte partnerjev, ki so jih izvedeli v okviru sodelovanja v partnerskem programu Poseidon navtika. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja, ki bodo vedno v vpogled na naših straneh.

7. Pravni spori

Vsi sodelujoči v partnerskem programu se strinjajo, da se bodo vsi morebitni spori reševali na miren in sporazumen način. V primeru, da rešitev spora na tak način ni možna, je za reševanje le-tega pristojno okrožno sodišče v Ljubljani.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Več o piškotkih

Potrjujem
Zavračam
Privacy Policy