fbpx

Poseidon navtika

V treh preprostih korakih do novega vira pasivnega zaslužka.

Partnerski program omogoča zaslužek partnerjem, ki s pomočjo URL povezave ali partnerskih kuponov za nakupe s popustom napotijo kupce v našo spletno trgovino. Vsa uspešno opravljena prodaja kupcem, ki so bili napoteni v našo trgovino, se bo štela za dogovorjeno partnersko provizijo.

Affiliate registracija 1

Do nas usmerite obiskovalce.

Kako? Na svojo spletno stran umestite unikatno partnersko povezavo.


Affiliate registracija 2

Vaši obiskovalci oddajo naročilo.

Vsako naročilo, ki je oddano preko vaše partnerske povezave, je zabeleženo.


Affiliate registracija 3

Do 20% od naročil zaslužite vi.

Od vsakega naročila vi dobite do kar 20% delež.


Izpolnite naslednji obrazec in aktivirajte svoj partnerski račun!

[uap-register]

Za partnerski program se pogosto uporablja tudi angleški izraz affiliate program. Gre za metodo spletnega oglaševanja, pri kateri pridobijo vsi trije udeleženi akterji:

  • podjetje s svojimi storitvami doseže večji krog uporabnikov spleta,
  • oglaševalec si na enostaven način zagotovi dodatni zaslužek,
  • naročnik oz. kupec lažje in hitreje izve za kakovostno storitev ali izdelek.

Naše storitve lahko promovirate povsod, kjer imate možnost deljenja svoje partnerske povezave. Naj bo to vaša osebna ali poslovna spletna stran, spletna trgovina, blog, forum, Facebook ali Google+ stran. Če imate na Facebooku veliko prijateljev ali zavidljivo število sledilcev na Twitterju, lahko povezavo delite tudi tam.

Če ste pravna oseba oz. imate podjetje, sta vam na voljo dve možnosti. Prva je, da nam izstavite račun, mi pa vam provizije nakažemo na vaš poslovni račun. V tem primeru znaša prag za minimalno izplačilo 50 €. Druga možnost pa je, da prejete provizije porabite za plačilo naših storitev.

Fizičnim osebam transakcij ne izplačujemo na transakcijski račun, seveda pa jih lahko koristite za plačevanje vseh naših storitev in si na ta način znižate stroške.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Več o piškotkih

Potrjujem
Zavračam
Privacy Policy